Modeltog blev luftet i Gesten

Søndag 15. november var der lejlighed til et besøg hos Modulsammenslutningen i hallen ved Gesten Fritidscenter. Modulsammenslutningen har normalt klublokaler i Vejen.

Ved at bygge anlæg i moduler er det muligt at transportere mindre anlæg samle dem til et stort kørende anlæg ved lejligheder. Et medlem behøver kun at have et enkelt modul for at kunne samle dem med de øvrige moduler og dermed få togene til at køre på anlæggene.

Ved udstillingen havde Modulsammenslutningens medlemmer delt modulerne i to, hvor den ene del er med amerikansk forbillede og den anden del kører primært dansk. Den lokale klub var dog ikke alene om at køre i Gesten, da Sønderjysk Modul Køre Selskab fra Sønderborg også var på besøg med deres moduler.

Det er lidt forskelligt, hvordan modulerne er bygget op, men en stor del bygges i kasser på 60 x 120 cm, og så er det ellers op til »bygherren« at finde ud af, hvordan de skal udsmykkes med bygninger og landskaber.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar