DMJU’s udstilling i Bramdrupdam 2012

DMJU’s udstilling i Bramdrupdam blev afholdt i weekenden 14. til den 15. april 2012. Hele dagen er der lavet et børnehjørne hvor der køres med LGB tog. Derudover var der også arrangeret en tegnekonkurrence for børn. Til de voksne bød programmet bl.a. på foredrag og visning af programmet Games on Track, fordrag fra Allan Rasmussen om Lissy, Workshops og meget mere.

Kl. 12.00 kørtes der med museumstog på havnen. Museumstoget kører fra banegården til havnen med HHJ DL11 samt op til seks personvogne med åbne endeperroner. Søndag afholdes generalforsamlingen for DMJU.

Hobbytrade var repræsenteret med en lille glasmontre og Heljan slet ikke repræsenteret. Det var lidt ærgeligt, da de jo normalt er at finde på de mere komercielle messer. Til gengæld var en del klubber mødt op med udstillingsanlæg, og en god portion butikker havde stande med gode tilbud. Se en oversigt over alle udstillere nederst i indlægget. I det følgende kan du se billeder og video fra udstillingen:

 

Videoklip fra udstillingen: 

 

Anlæg/udstillere:
 1. DMJU – unionens stand. Dioramakonkurrence m.v.
 2. Videbæk Skjern Veteran- og Modeljernbane
 3. Modeljernbaneklubben drejeSKIVEn –  HO, anlæg med Märklin C-skinner. Der kan køres med 2 hhv 3 skinnedrift, analogt og digitalt. Der er installeret Fallersystem for kørsel med biler.
 4. Fremo. US. H0. Midt West Division – Midt West anlæg.
 5. Viby Minitog/Model Parken Danmark – her er det de store tog med sporvidden 7 1/4 tomme (184 mm). Vi medbringer forskellige køretøjer bygget i størrelsesforholdet 1:8 som normalspor og 1:4 som smalspor. Modeltog uden digitalteknik og lydmoduler.
 6. Puffen. Odense. – Mindre strækning med station og industri samt smalsporsbane i H0m.  Del af H0 samkørsel.
 7. N Modulgruppen – stort modulanlæg i skala N (1:160), der er også Faller Car system.
 8. Modulsammenslutningen – her kører togene flittigt på en række moduler som medlemmerne gennem årene har bygget.
 9. Middelfart MJK.
 10. Golden Spike. – anlægget er et “action”anlæg hvor vi sørger for konstant kørsel med mindst 3 lange togstammer. Der rangeres samtidigt på den store lokomotivremise. Vi kører amerikansk H0 og viser kørsel med damp og diesel. Vi skifter løbende tog fra de 10 opstillingsspor, så der er altid noget at se på.
 11. Sønderjysk Jernbane Klub – arbejdende stand. Vi bygger rullende materiel samt bygninger. Primært i H0, men også i N og spor 1.
 12. Märklin – Vennerne, Kolding. – Vil fremvise et digitalt anlæg “Enkelt”.
 13. Sydvestjydsk-Modeljernbaneklub. Ølgod. – Modulanlæg med landstation. Del af H0 samkørsel.
 14. MJK Stationsbyen. – Modulanlæg. Del af H0 samkørsel.
 15. Spor 1 Trekanten – Kørende spor 1 anlæg. Der deltager flere spor 1 klubber på standen. Der vil være repræsentanter fra klubberne tilstede begge dage. Anlægget er under løbende opbygning og består pt. af en dobbeltsporet oval på 6 x 18 meter med en 5 sporet station på 9,5 meter. Skinneradius er tilpasset så der kan køres med skruekoblinger.
 16. Jydsk Model Jernbane Klub – Vi medbringer en ringbane, så publikum kan se vore modeller køre. Der vil samtidig være lidt byggeaktivitet på standen. Spor0.dk –  samkørsel med spor 0 klubberne.
 17. DMJK – samkørsel med spor 0 klubberne.
 18. Kalundborg Model Jernbane Klub –  samkørsel med spor 0 klubberne.
 19. Odense Model Jernbane Klub –  samkørsel med spor 0 klubberne.
 20. Modelbane Europa – vinteranlæg i H0 samt et lille N anlæg hvor der er vendt op og ned på hvad der står stille/bevæger sig.
 21. Graubündenbahn fra Holland.
Forretninger og Producenter:

 1. Hobbytrade – Præsentation af Hobbytrade/ADE nyheder. Udstilling og demonstration af Uhlenbrock og Zimo elektronik. Heki landskabsmaterialer. Life Color maling og DSB farver.
 2. Modeltog & Hobby – Hos Dorthea – Salg af nyt modeltog, plastbyggesæt, kampvogne o.l.
 3. Perron 1/www.nettog.dk – Vi tilbyder masser af gode tilbud og restpartier af både kørende materiel, huse, landskabsmaterialer og elektronik.
 4. Lekbo Handel & Modeltog/Felix Team – salg af kendte mærker i H0. Udstilling af egne håndfremstillede modeller (Felix Team)
 5. Spor og Baner – Bladet Spor og Baner – køb af abonnement. se http://www.sporogbaner.dk/
 6. Epokemodeller ApS – Salg og præsentation af vores varer. Spændende tilbehør til modeltog.
 7. Freja Modeltog -Standen er med en 1,2 m lang glasmontre med udstillede og kørende modeller + en kuppel ø 0,8 m med kørende tipvognstog. Salg af løsdele. Laptop med Power Point – slides af salgsartiklerne. se også http://www.freja-modeltog.dk/
 8. Witzel Hobby – Model huse af pap og karton. Import af lim fra Deluxe Materiale. Mere på http://witzelhobby.dk/
 9. Tim’s Florball og Modeltog – Nyt modeltog se hjemmesiden www.timsfloorballogmodeltog.dk
 10. JECO AB – Svenske og danske modeller i skala HO. se http://www.jeco.se/
 11. Hobbykæden – se hjemmesiden  http://www.hobbykaeden.dk/
 12. KM Text – Udstilling/salg af påskrifter til modeltog m.m. se http://www.km-text.dk/
 13. FELDERBANEN – Felderbanen præsenterer et bredt sortiment fra alle producenter. Vi har besøg afREALModell som viser flotte håndbyggede modeller. Kom og se de mange produkter og tilbud. Vi glæder os til vi ses – for de mindre deltagere  vil der være mulighed for at bygge forskellige modeller til togbanen.
 14. asmarkmodels.dk – asmarkmodels.dk beskæftiger sig udelukkende med patinering af modeltog i alle størrelser.
 15. Kystbanen – se hjemmesiden http://www.kystbanen.dk/
 16. R P Stande – http://modelshop.dk/ har Jordan som sit hovedprodukt og nogle få andre produkter med relation til modeltog.
 17. Vejlesen – se hjemmesiden Vejlesen’s Hobby
 18. Nice Leds – se hjemmesiden http://www.niceled.dk/
 19. Togcenter Gentofte – se.hjemmesiden http://www.togcenter.dk/
 20. GamesOn Track – se hjemmesiden http://www.gamesontrack.dk/

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar