Hobbytrade S maskine

Litra S (AC) udleveringsklar.

Hobbytrade har netop modtaget S-maskinerne i AC og er begyndt udleveringen af dem til forhandlerne.
Maskinerne har været længe undervejs og der er sket en ændring i programmet i den mellemliggende tid. Da Hobbytrade ved overgangen til 2011 ophørte med at være OEM kunde hos ESU, grundet diverse samarbejdsproblemer, har det ikke været muligt at fremskaffe LokSound dekoder til S-maskinerne. Derfor vil lydmodellerne ikke blive produceret.
Hvad angår de almindelige AC modeller, så havde Hobbytrade et antal LokPilot’er på lager, som er blevet installeret i S-maskinerne. Dette antal dekodere dækkende dog ikke det antal maskiner, som skulle have været udstyret med LokSound dekodere. Da Hobbytrade, som anført ovenfor, ikke længere havde mulighed for at indkøbe ESU dekodere (ej heller Lokpiloter) er disse S-maskiner udstyret med en Uhlenbrock multiprotokol dekoder. Maskinerne med Uhlenbrock dekoder er markeret med en rød firkant på label på enden af kassen.

Alle maskiner er stadig udstyret med en 100ohms højtaler (med resonans kasse) således at lyddekoder kan eftermonteres.

Hobbytrade forventer at udlevere DC maskinerne i løbet af Juni og Juli måned 2011 og beklager meget ventetiden og ændringerne.

 

2 Svar til “Hobbytrade S maskine”

 1. john
  11. juni 2011 at 20:25 #

  s maskinen køre godt der er ingen problemmer med den

  • Bo S.
   14. juni 2011 at 14:32 #

   Hej John

   Godt at høre – og rart med tilbagemedlinger på maskinerne.

   Mvh. Bo S.

Læg et svar