Heljan CM og Triangel

To virkeligt interessante modeller er ved at tage form hos Heljan. En meget længe ventet model er bl.a. Triangel-motorvognen som vil glæde både dem der kan lide statsbanerne som forbillede, og dem der har interesse i en af de mange privatbaner. Udvalget har tidligere været begrænset til byggesæt fra bl.a. Freja-Modeltog og en meget fin men dyr model fra Reall-Modell. Nu bliver det muligt for rimelige penge, at få fat i en flot model af Trianglen.

Art. nr. 4150 MF 643

4160 MC 652

Art. nr. 4165 ME 627

Udover Trianglen har Heljan også offentligtgjort billeder af prøvestøbninger fra den kommende model af den smukke passagervogn litra CM. Det er en træbeklædt boggievogn med tagrytter, og vil uden tvivl gøre sig godt på de danske anlæg. Den vil fås med både træboggie og berlinerboggie.

 

DSB litra CM med træbogie

DSB litra CM med berliner bogie

Computertegning af CM (Klik på billedet for stor størrelse)

 

Tags:

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar