Ombygning af Fcc fra Roco – Af Jakob Hestbæk

Jeg kan godt lide at detaljerne er i orden. Så da jeg havde kørt lidt med disse grusvogne, satte jeg de smådele på som fulgte med i pakken, men “gruset” så stadig ikke godt nok ud

Der skal bruges:
En eller flere grusvogne
Pap.
Snekerlim.
Ballast fra Hobbytrade

Sådan gøres det:

1. En Fcc-vogn som den ser ud efter de medfølgende smådele er monteret.

2. I den ene vogn klippede jeg et stykke pap til så det passer i stedet for det støbte grus. Den ene side af pappet fik et godt lag trælim, så det næsten flyder af, derefter begravede jeg pappet i en bunke ballast fra Hobbytrade. Nogle timer senere er limen tørså det løse ballast kan børstes væk.

3. I den anden vogn smurte jeg lidt trælim ud i bunden, hvorefter jeg dækkede det med ballast. Der er stadig plads i højden til at jeg kan lægge det gamle støbte grus i hvis jeg har lyst til det, eller den ballast jeg selv har lavet.

4. Sådan blev resultatet, ganske fornuftigt synes jeg selv. Tip: Pufferne er for lange til, at jeg kan bruge kortkoblinger, og eftersom jeg har limet alle smådelene på kan jeg ikke flytte koblingsarmen. Derfor har jeg taget pufferne af og slebet ca. 0,6 mm. af holderen, som stadig er dyb nok til at pufferen kan sættes på plads.

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar