Fotoserie fra hobbymessen i Valby 2007

Togdillen har gentaget succesen igen i år og afholdt hobbymesse i Valbyhallen. På messen var der både modelfly, modelbåde, modelbiler og lastbiler, dukker og meget andet. Fotoserien her er dog koncentreret om modeltog. De fleste udstillere var butikker, men enkelte producenter var også mødt frem. Endvidere var der et par klubber der havde opstillet modeljernbane anlæg – bl.a. et stort spor 1 anlæg i skala 1:32. Der var mange besøgende og man kunne også gøre en god handel ved de udstillende butikker.

Tikøb Hobby: byggetsæt af DSB E-maskine til Märklin eller Trix BR18 undervogn.

Tikøb Hobby: Byggesæt til DSB CM – tagrytter

Tikøb Hobby: Byggesæt til DSB MH rangerlokomotiv i størrelse O (1:45). Byggesættet er endnu ikke sat i produktion.

Huse fra MKB Modelle – forhandles via Togcenter Gentofte

 

 

 

 

Hobbytrade

På Hobbytrades stand kunne man bl.a. se de nye MZ’ere i serie I og II i både vinrød og rød/sort bemaling. Det er dog ikke den helt endelige udgave, men billederne fortæller alligevel om hvad der er i vente. Bemærk f.eks. der er brugt metal til håndbøjlerne på fronten. Udover MZ var der en prøve bemaling af DSB’s dobbeltdækker vogne. En moderne vogn hvor der absolut ikke bliver sparet på detaljerne. Bl.a. kommer der fjedrende gummivulste, sorte gummilister i vinduesrammerne, komplet interiør med seperate stole monteret. Styrevognen fås med rød/hvid lysskift og interiørbelysning. De øvrige vogne er ligeledes forberedt for intereiørbelysning, da der er formonteret strømoptag på hjulene. En spændende model. Der er også taget billeder af den kommende D-maskine, men det er dog den samme prøvemodel som ses i fotoserien fra Nürnbergmessen.

DSC02192.JPG.jpg



 

 

 

EpokeModeller

EpokeModeller er efterhånden ved at få udbygget et bredt sortiment af modeljernbane tilbehør. På standen var der udstillet de flotte laserskårede huse – der kommer snart en anmeldelse af disse her på siden. Desuden er der et stort udvalg af cykler, bænke, ølkasser – ja alt hvad hjertet kan begære af hyggeligt smånips til modeljernbaneanlægget. Du kan se en oversigt over tilbehøret her.

Den helt store nyhed fra Epoke Modeller er en dansk 20m drejeskive i model. Drejeskiven bliver fremstillet med en kombination af plast, resinstøbninger, maskinarbejdet metal, samt ætsede dele. Modellen bliver leveret færdigsamlet og klar til brug. I første omgang bliver drejeskiven motoriseret, men senere også vil der også bliver udviklet en programmerbar løsning, med automatisk polvending af kørestrøm mv. Et rigtigt spændende projekt!

DSC02225.JPG.jpg


 


 

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar