Advarsel mod www.nettog.dk

Efter en meget dårlig oplevelse med forretningen er jeg nødt til at lave en advarsel mod at handle i deres webshop.

I mit tilfælde har jeg fået en defekt vare og ville derfor benytte mig af fortrydelsesretten. Da man ikke kan betale med dankort har man ingen beskyttelse mod indsigelser via sin bank. Derfor tjekkede jeg Trustpilot, som desværre var bedrøvende læsning. Mange får ikke svar ved reklamationer eller ved fortrydelse. Mange har slet ikke fået deres penge retur!!!

Udklip2

Ved min henvendelse til butikken får jeg ingen svar trods flere henvendelser. Jeg bliver ignoreret. I valget mellem at acceptere en defekt vare og risikere hverken at have varen eller få pengene retur har jeg besluttet mig at afvente en reaktion fra butikken.

Jeg handler meget på nettet og jeg har aldrig nogensinde oplevet lignende og det ærgrer mig jeg ikke har tjekket Trustpilot inden, hvilket jeg normalt benytter mig meget af.

Derfor denne advarsel!

 

Bo S.

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar