Nyheder fra Märklin / Trix 2014

Endnu engang kommer en ny serie My’ere fra Märklin. Men denne gang er der tale om en helt ny udgave, med fine nye detaljer. Desuden er midterskørtet nu, som det danske forbillede og ikke afkortet som på de tidligere udgivelser. Dette hjælper en hel del på helhedsudtrykket. Længden er nu korrekt med 217mm, mod tidligere modeller 205 mm. I øvrigt daterer den oprindelige model helt tilbage til 1964 er og lavet utallige varianter. Den nye model kommer både i vinrød og rød/sort og vil være udstyret med mfx dekoder, lyd, centermotor, indretning af førerrum og motorrum samt med mange muligheder for lyssætning. Endnu er der tale om katalog billeder hvor det er svært helt at bedømme de nye detaljer, men spændende ser det ud. Fra TRIX kommer der en tilsvarende brun MY med katl.nr. 22670 . Mon ikke den rød/sorte også kommer senere i 2-skinne udgave. Til den brune My er der lavet et vognsæt bestående af 4 CL vogne. Desværre endnu engang en tysk grundmodel malet i danske farver. Modellen giver ikke meget mening da Hobbytrade har lavet en korrekt model af forbilledet.

 

Märklin 42768

Märklin 42768

Märklin 39674

Märklin 39674

Märklin 39670

Märklin 39670

 

 

 

Tags:

2 Svar til “Nyheder fra Märklin / Trix 2014”

 1. Niels Koldborg
  3. februar 2014 at 00:46 #

  De 4 CL vogne giver megen mening for os hjemme køre. De kan til forskel fra Hobbytrades korrekt model, så kan Mârklins CL køre kortkoblet i radius 360. Det er det punkt hvor alle Danske producenter fejler. Dette er en spøj !!! men findes der en speciel Dansk NEM 362 norm ? Eller er det evnerne der ikke slår til.

 2. Bo S.
  4. marts 2014 at 15:56 #

  Hej Niels

  Ja Märklin skal have at deres materiel bare virker, det kunne være ønskeligt også være gældende ved nogle af de danske producenter. Heljans B-vogne kører f.eks. heller ikke for godt.

Læg et svar