December nyheder

Heljans Triangel skulle nu være at finde ved forhandlerne og hvem ved – måske også er finde under juletræet.

 

Udover Trianglen kommer der også flere udgaver af Rocos lyntog. Man kan nu få designrødt lyntog, med en enkelt sølvfarvet vogn, som togene kørte i den overgangsperiode indtil alle var sølvmalede.

Roco har udsendt en meget possitiv nyhed til det danske marked. I starten af det nye år vil man kunne købe den anden halvdel af MA-lyntoget i design udgave (Rødt med hvide DSB påskrifter), og til dem der ikke nåede at købe det første sæt, har de nu muligheden for at få den ene halvdel.
Sættet vil som sidst være et femvognssæt og have litreringerne DSB MA 462, DSB AM 502, DSB BMk 535, DSB BM 524 og DSB BS 485.
Sættet adskiller sig fra det tidligere sæt ved at have en en “sølvpil” vogn DSB BM 524, midt i stammen. Dette er meget forbilledeligt, da sættene i en lang periode, både kørte i designfarve, samt sølvpil udgave, og var tit blandet. Hermed afslutter Roco således deres serie af MA-lyntogene i både design- samt sølvpiludgaven. Nu kan vi MJ endelig lave et heltog som design, og i sølvpiludgave bestående af mindst otte vogne!

Rocos sølvfarvet vogn i dette sæt, er nemlig ikke en tilfældighed, for de to tidligere Sølvpil-sæt har manglet denne BM-vogn.

Sættene får følgende katalognr.
ROCO 63057A – DSB MA 462-lyntog DC med lyd
ROCO 69057A – DSB MA 462-lyntog AC med lyd (Märklin-drift)

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar