Nyt fra Heljan

Heljan kan nu vise billeder af den tidligere omtalte DSB-bus, og det ser lovende ud da støbningen ser skarp og præcis ud. Se billedet her:

 

Derudover har Heljan modtaget de første prøver af den kommende model af Triangel motorvognen. Efter alt at dømme er modellen meget tæt på endelig produktion og ser særdeles lovende ud. Prisen bliver dog også derefter – 2.195 kr. Men det er en enkel model hvor det virkeligt gør en forskel med den ekstra fine detaljering. Dette er med til at  retfærdiggøre prisen. Spændende bliver det med køreegenskaberne, da strømoptaget bliver begrænset af de kun 4 aksler.

MC 652

ME 627

MF 643

 

Heljans flotte CM-vogne skulle nu være at finde hos de fleste forhandlere. Ifølge de første tilbagemeldinger har Heljans store anstrengelser omkring teak-bemalingen båret frugt og efterlader et flot helhedsindtryk. Samme teknik bruges også på den kommende Triangel motorvogn.

 

 

Et svar til “Nyt fra Heljan”

  1. Bo S.
    8. november 2012 at 22:48 #

    Meld dig ind i den åbne gruppe på facebook og del din interesse med andre interesserede:

    http://www.facebook.com/groups/modeltog/

Læg et svar