Danmarks Jernbanemuseum

Jeg har besøgt Danmarks Jernbanemuseum i august 2012 og tog en række billeder som kan ses herunder. Det er bestemt ikke første og sidste gang jeg har besøgt museet og der den helt rigtige stemning og lugt af gamle lokomotiver og vogne.

Udstillingen indendøre er på ca. 6.000 m2, og indeholder bl.a. jernbanevogne og lokomotiver, rutebiler og færgemodeller. Et udendørs areal på ca. 20.000 m2 anvendes bl.a. til udstilling og aktiviteter.

Klik på et af billederne for at se dem i stort format. 

 

Praktisk info:

Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24
DK-5000 Odense C

Telefon: +45 66 13 66 30

Museet er beliggende tæt ved Odense banegårdscenter (med parkeringshus med betalingsparkering), rutebilstation, bybusterminal lige nord for Odense City. Følg skilte mod Odense C til Thomas B. Thriges Gade (jf. kort). Fra motorvejen benyt frakørsel 50. Se printbart kort med beliggenhed, tilkørsel og parkering.

 

Trackbacks/Pingbacks

  1. Anmeldelse af FC personvogn fra Hobby trade | Dansk Modeltog - 28. februar 2015

    […] også billederne fra Jenbanemuseet hvor du kan se både Triangel og […]

Læg et svar