Kato My, skala N

Kato har tidligere lavet en meget flot model af DSB ikon af et diesellokomotiv litra MY. Den første model var lavet i epoke IV udgave med rødt/sort design. Nu kommer der også en vinrød epoke III udgave fra Kato. Kvaliteten er på samme høje niveau og det er dejligt med nye modeller i høj kvalitet til skala N. Der er tale om en model af My 1101, og kan på den måde også bruges til epoke V som veterantog.

Da modellen er lavet på basis af den tidligere udsendte epoke IV/V udgave, har den stadig det orange blink på taget hvilket ikke er korrekt for epoke III. Udover advarselsblinket er modellen også monteret med sneplove, men kan godt bruges som epoke 3 lokomotiv. Banerømmere er vedlagt, så det er nemt at udskifte. Modellen leveres som analog men kan nemt digitaliseres efterfølgende via NEM stik.

8 Svar til “Kato My, skala N”

 1. Peter heine Jørgensen
  27. januar 2012 at 12:51 #

  En fantastisk model med rigtig gode køreegenskaber. I forhold til tidligere modeller af My i spor N, så udmærker denne sig ved den meget fine tekniske konstruktion samt nær 100% korrekte modeludførelse. Et detalje som jeg især sætter pris på er at boggier bevæger sig frit i forhold til banerømmere og kobling. Der er også et meget flot og kraftigt lys i køreretningen. Det er den eneste model, hvor man har ladet kabinetrapperne gå ned omkring boggierne. Lokomotivet kører yderst stabilt – også henover svære skiftespor o.l. – uden ryk eller lysblink. Den bedste udgave af My til spor N til dato.

 2. Frankie Christians
  10. april 2014 at 16:28 #

  Og hvor kan man så købe dyret? 🙂

  • 11. august 2016 at 00:12 #

   Your articles are for when it abuoestlly, positively, needs to be understood overnight.

  • 14. november 2016 at 18:58 #

   ¡Gracias por la mención! Me encantan las páginas hay tanto que ver en internet bonito y apto para los niños! pero a veces no es fácil de encontrar.

  • 15. november 2016 at 10:20 #

   Liebe Alice,da bist ja noch verrückter als ich ;-)Ich liebe Notizbücher (habe deshalb ja auch mein Blog in Kladde umbenannt…). Ich darf mir aber nur solche kaufen, die nicht allzu schön sind: Ich habe nämlich glatt welche, die finde ich zu schön zum Beschreiben, und die stapeln sich dann. Nein, aber im Ernst: Ich schreibe auch vieles mit der Hand, und da muss die Kladde passen!Viele GrüßeAndrea

 3. 17. april 2014 at 20:52 #

  Kato myen i vinrød kan man nok ikke få i nogen butikker da de næsten var udsolgt fra starten af

 4. Frankie Christians
  29. juli 2015 at 16:56 #

  Kun 15 måneder måtte jeg vente, så dukkede der en “fuldstændig som ny” op på brugtmarkedet. Og så endda i digital. Hurra!

 5. Frankie Christians
  6. august 2015 at 07:12 #

  Min nyindkøbte Kato MY 1101 er digital (det står der 10hver10fald på et klistermærke). Kan den umiddelbart køre analog DC, uden at man gør noget ved den, eller skal man flå dekoderen ud? I så fald det sidste, skal man så sætte en “jumper” i NEM-skakten?

Læg et svar