Nyheder fra Danscale

Danscale har fortsat nyheder i støbeskeen og her ses et par af de kommende modeller. Et af dem er et Bedre-Byggeskik-hus. Huset blev tegnet i 1924 for en malermester fra Fredensborg. Beboelseshuset rummer dagligstue, køkkenet og spisekrog i stueetagen samt et soveværelse og et lille badeværelse i tagetagen. I sidebygningen findes der malerens værksted samt toilet og brændselsrum. Huset kan bruges til mange formål både i byerne og på landet. Billedet viser blot delene løseligt samlet og der er tale om prototype ind til videre.

Prøvesamling af bedre byggeskik hus

Bedre Byggeskik konstruktion 3d-tegning

Udover det fine “bedre byggeskik hus”, så er der flere huse til stationsbyen på vej. Et af dem af den lille tobaksbutik der vil hygge på et hvert anlæg. Butikken kan også sagtens sælge noget andet, f.eks. kaffe og the, en lille købmand eller hvad man nu vælger. Til det moderne anlæg er det måske et pizzaria…

Tobaksbutik fra Danscale

En anden kommende model er dette charmerende kolonnehus fra Langå.

Langå Kolonnehus

Et svar til “Nyheder fra Danscale”

  1. henho
    1. december 2011 at 22:19 #

    Dejlige modeller 🙂

Læg et svar