Modeltogsmesse i Stoholm

Den sidste weekend i november blev der afholt Modeltogsmesse i Stoholm, der ligger midt mellem Viborg og Skive. Lørdag den 26. og søndag den 27. november dannede Stoholm Fritids- og Kulturcenter nemlig rammen om Danmarks største modeltogsmesse, med mere end 50 danske og udenlandske udstillere. Sådan lød det meget lovende om messen, men umiddelbart virkede den ikke større end lignende messer i Danmark – herunder messen i Valby. På messen var der nogle udstillingsanlæg fra klubber og private. Derudover var der en del forhandlere, så man kunne købe lidt modeltog med hjem. Noget af det jeg synes er mest spændende ved denne slags messer er, at se hvad producenterne har med af nyheder. Der var også lidt at se på denne gang, men skuffende Heljan ikke havde sin egen stand. De var hensat til en vitrine hos en forhandler. Her var dog spændende nyheder, som bl.a. den kommende model af Trianglen, samt personvognen litra CM. Hobby Trade kunne bl.a. fremvise seneste prøvesamling af den kommende model af F-maskinen. Det er en model som tegner til at blive utroligt flot og detaljeret, som man efterhånden også forventer det når der kommer en ny model fra Hobby Trade. Til epoke IV og V fans kunne man hos Hobbykæden se den nye model af MZ III. Udgaven med sneplove og hjørnevinduer er nu på markedet. Umiddelbart virker det til at være den flotteste model af MZ indtil videre. Mere om denne model på et senere tidspunkt. Som noget særligt interessant på denne messe var der forskellige Workshops hvor man kunne lære om bl.a. dekodere og patinering. Mine forventninger til messen var store og selvom jeg måske havde forventet den var større, så var den alligevel et besøg værd. Nyd billederne fra weekendens messe.

Tags:

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar