Stoholm bliver centrum for Danmarks største modeltogsmesse

50 udstillere fra hele Danmark viser modeltog og alle former for anlæg og udstyr hertil på modeltogsmessen i Stoholm Fritids- og Kulturcenter 26.- 27. november. Besøgende på messen kan rejse til favørpris med Arriva-tog fra hele Jylland.

Den sidste weekend i november ventes modeltogs-entusiaster fra hele Danmark at strømme til Stoholm, der ligger midt mellem Viborg og Skive. Lørdag den 26. og søndag den 27. november danner Stoholm Fritids- og Kulturcenter nemlig rammen om Danmarks største modeltogsmesse, hvor mere end 50 danske og udenlandske udstillere vil præsentere nyheder inden både modeltog, modelbiler, modelfly samt alle tænkelige former for anlæg og udstyr hertil. Det er for fjerde gang, den viborgensiske modeltogsentusiast Jan Thorup arrangerer den store modelmesse, hvor han i år også har Dansk Modeljernbaneunion som medarrangør. – Messen har tidligere fundet sted i Viborg. I år har vi valgt at flytte den til Stoholm Fritids- og Kulturcenter, fordi vi her ud over to velindrettede haller også har rådighed over en række mødelokaler, ligesom centrets cafeteria har åbent i hele udstillingsperioden. Stoholm har en central beliggenhed, tæt på både Viborg, Skive, Holstebro og Struer. Og så er det en stationsby, så det er let at tage toget til og fra messen, siger Jan Thorup.

Messearrangør Jan Thorup er glad for samarbejdet med trafikselskabet Arriva om billige togbilletter til og fra modeltogsmessen i Stoholm den 26.-27. november.

Billige togbilletter
I forbindelse med messen har Jan Thorup etableret et samarbejde med trafikselskabet Arriva, der indebærer, at man på Arrivas jyske togstrækninger kan rejse til og fra Stoholm til en favorabel billetpris på 49 kr. tur/retur. Forudsætrningen er, naturligvis, at man køber billet til Modeltogsmessen 2011. – Det er en flot gestus fra Arriva, og vi er meget glade for samarbejdet med selskabet. Billetterne sælges via messens hjemmeside – www.modeltogmesse.dk – og de første har allerede sikret sig billige billetter, oplyser Jan Thorup.

Udstillinger og workshops
Ud over de godt 50 professionelle salgsstande er der også en række andre aktiviteter på Modeltogmessen 2011. Rundt i fritids- og kulturcentrets mødelokaler vil der være udstillinger, hvor man bl.a. kan se flotte modeltogsanlæg i drift samt eksempler på, hvad modelentusiaster arbejder derhjemme eller i den lokale modeljernbaneklub. Desuden bliver der inspirerende workshops, f.eks. om hvordan man kører digitalt, og hvordan man bygger smukke landskaber op omkring modelbanen.. – Vi gennemfører også en fotokonkurrence, hvortil man kan indsende fotos af remiseanlæg, som man selv har bygget. Vinderne af konkurrencen vil blive kåret på messen, siger Jan Thorup.

Se mere på www.modeltogmesse.dk

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar