Glyngøre Station

Det sker det desværre en gang imellem, at to producenter laver den samme model. Det er tilfældet igen med Glyngøre Station som både kommer fra EpokeModeller i laseskåret pap, og fra Danscale som resinmodel. Sidstnævnte er under udvikling, men er så langt at man kan se billeder af de første dele. Det ser ud til at blive flotte modeller begge to, så hvad man skal købe er nok i høj grad afhængigt af hvilket materiale man bedst kan lide. Generelt vælger de fleste nok enten huse pap/karton eller plastic, da forskellen i materialerne bliver for tydelig hvis de står side om side. Nu har man valget og det er ikke så ringe for en ganske interessant model til modeljernbane.

Glyngøre Station fra EpokeModeller

Glyngøre Station fra EpokeModeller

Kommende resin model fra Danscale

Kommende resin model fra Danscale

Kommende resin model fra Danscale

Kommende resin model fra Danscale

Kommende resin model fra Danscale

Kommende resin model fra Danscale

Kommende resin model fra Danscale

Tegning over soklen på kommende resin model fra Danscale

Tegning af sokkel og perron på kommende resin model fra Danscale

Ingen kommentarer endnu

Læg et svar